چطوری با اینشات ویدئوهای جذاب بسازیم؟ | آموزش نرم افزار اینشات Inshot

چرا اینشات را انتخاب کنیم؟ خیلی از ما دوست داریم ویدیوهایمان را به هر سبک و مدلی که دوست داریم تغییر بدهیم. مثلا جملاتمان را زیرنویس کنیم، بخش هایی از ویدئو را صداگذاری کنیم، لینک شبکه های اجتماعی مان مثل اینستاگرام و تلگرام و موزیکهای دلخواهمان را در ویدئوها قرار دهیم.
اینشات یکی از نرم افزارهایی است که خیلی راحت می توانیم آن را در گوشی موبایلمان دانلود کنیم و به آن دسترسی داشته باشیم و برای ویرایش ویدئوهایمان از آن استفاده کنیم. ویژگیهای بسیار زیاد و سرعت کار بالا با این نرم افزار، آن را منحصر به فرد کرده است. مثلا میتوانیم عکسها و تصاویر دلخواهمان را روی صحنههای ویدئو قرار دهیم، چند ویدئو را با هم ترکیب کنیم، فیلترهای مختلف و موزیک بگذاریم، حتی صدایمان را در قسمتهایی از ویدئو ضبط کرده و قرار دهیم. در این قسمت، به طور کامل و کاربردی با همه ابزارهای این نرم افزار آشنا خواهیم شد و تک به تک، کاربرد هریک از آنها را خواهیم خواند.
Canvas با این ابزار می توانیم ابعاد ویدئومان را تغییر بدهیم. در کنار بعضی از سایزها، علامت اینستاگرام، یوتیوب و تیک تاک قرار داده شده که نشان میدهد برای این شبکه ها، سایز ویدئو به این صورت باید باشد.
Music سه ویژگی اصلی که بخش موزیک دارد عبارتند از :
۱-انتخاب آهنگ دلخواه از میان آلبوم پیشفرض اینشات و یا موزیکهایی که در موبایلمان وجود دارند. در این بخش به همه آنها دسترسی خواهیم داشت. در ویدئوی آموزشی قرن مهارت خواهیم دید که میتوانیم قسمتی از آهنگ را از ابتدا، اواسط و یا انتهای ویدئو با ابزارهای اسپیلیت و دیلیت پاک کنیم و پس از آن با ابزار داپلیکیت، بخشی از موزیک را چند بار تکرار کنیم.
۲-صداهای طبیعی و کوتاه موضوعی مثل : صدای قدم زدن، زنگهای مختلف، خنده، آلات موسیقی، بازیها، تشویق، حشرات، پرندهها و ..
۳-بخش رکورد صدا که در هر بخشی از ویدئو میتوانیم صدایمان را ضبط کرده و قرار دهیم .در ویدئو قرن مهارت به شکل عملی یاد میگیریم که چطور به شکل طبیعی و آهسته آن را وارد ویدئو کرده و به تدریج از ویدئو خارج کنیم.
Stickers در این بخش یکسری استیکر متحرک پیش فرض وجود دارد و میتوانیم مدلهای دیگری مثل لوگوی شبکههای اجتماعی مانند : واتساپ، توییتر، اینستاگرام، تلگرام، پینترست را که در نسخه رایگان اینشات وجود دارد، دانلود کنیم. علاوه بر اینها، از این بخش میتوانیم وارد گالری گوشی بشویم و عکس مورد نظرمان را انتخاب کرده و روی ویدئو قرا دهیم.
Text در این بخش میتوانیم فونت دلخواهمان را اضافه کرده، تایپ کنیم و روی بخشیهایی از ویدئو قرار دهیم. رنگ فونت و شفافیت زمینه را تغییر دهیم. بگ گراند های رنگی، سایه های مختلف برای نوشته بگذاریم و نوشته را به حالتهای مختلف، متحرک کنیم. همانطور که در ویدئوی قرن مهارت خواهیم دید، بخش تکست به بخش استیکرها متصل است و این دو قسمت به هم راه دارند و میتوانیم از این بخش، استیکرهای قبلی را تغییر دهیم و یا موارد جدیدی را اضافه کنیم.
Filter در این قسمت میتوانیم افکتها و فیلترهای مختلفی مثل حالت های سینمایی، تلویزیونی، برفکی و سیاه و سفید را روی ویدئو قرار بدهیم. رنگ ویدئو را روشنتر و تیرهتر کنیم و تمهای رنگی مختلفی اضافه کنیم.
Precut با گزینههای موجود در این قسمت، میتوانیم ابتدا و انتهای ویدئو را حذف کنیم، بخشهای داخلی را جدا کنیم و قسمتهای مختلف آن را برای استفاده از ابزارهای دیگر اینشات، برش بزنیم.
Split اسپیلیت، یکی از ابزارهای بسیار کاربردی است. اگر بخواهیم بخشی از ویدئو را به شکل خاص و متفاوتی از بقیه بخشها، ویرایش کنیم، میتوانیم با استفاده از اسپیلیت آن بخش را جدا کرده و به شکل جداگانه تغییر دهیم.
Delete با انتخاب بخش مورد نظر و زدن دکمه دیلیت، آن قسمت حذف میشود.
Background در این بخش انواع بکگراند مثل : مدلهای ساده رنگی، ترکیبی و الگودار را خواهیم یافت که با انتخاب هر یک، در زمینه ویدئو قرار خواهند گرفت. همینطور میتوانیم با انتخاب عکس از گالری و یا انتخاب خود ویدئو، آن را با درجههای تاری مختلف، در زمینه قرار دهیم.
Speed برای افزایش سرعت قسمتی از ویدئو، پس از برش با اسپیلیت، با این گزینه، سرعت را کم و زیاد میکنیم.
Crop برای زوم کردن روی قسمتی از ویدئو و یا برش اطراف ویدئو، آن را کراپ میکنیم.
Volume برای کاهش و افزایش کل بخشها و یا قسمتهای خاصی از ویدئو از این ابزار استفاده میشود.
Duplicate برای تکرار و تکثیر بخشی از ویدئو یا موزیک، از داپلیکیت استفاده میکنیم.
Reverse برای معکوس کردن کل ویدئو یا قسمتهایی از آن از این گزینه استفاده میکنیم که تصاویر و جملههای ویدئو را از انتها به ابتدا، به شکل وارونه اجرا میکند.
Rotate ویدئو و تصاویر را همان طور که در ویدئو خواهید دید، در خلاف جهت عقربههای ساعت و با ۳ زاویه تغییر میدهد.
Flip تصویر را به شکل آیینهای و متقارن، تغییر میدهد.
Freeze برای تاکید قسمتی از ویدئو، با زدن این گزینه، از این بخش یک عکس گرفته و چند ثانیه روی آن مکث میشود. میتوان روی این بخش موزیک بگذاریم یا صداگذاری کنیم.(در کلیپ های سس ماست، از این گزینه استفاده میشود.)
برای دیدن قسمت عملی کار با inshot، میتوانید در دوره ویدئویی” آموزش صفر تا صد ساخت کلیپ ویدئویی با اینشات” قرن مهارت شرکت کنید تا به طور کامل، کار با آن را یاد بگیرید و به هر سبک و مدلی که بخواهید، کلیپها و ویدئوهایتان را ویرایش کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.