Blog

چطور برند شخصی مان را بسازیم؟

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دلتان می خواهد ارزشی را خلق کنید و کسب و کار کوچک خودتان را ایجاد کنید و صد البته قبل از آن جسارت و شجاعت برای پایداری در این مسیر را در خودتان می بینید، در این مقاله با ما همراه باشید:

در اینجا با ۱۰ قدم برای ساختن یک استارتاپ جدید آشنا خواهید شد.

۱-فوران ایده هایتان را بنویسید. هرچه که باشد.

یکی از راه ها برای رسیدن به بهترین ایده ها این است که به مدت یک تا چند ماه هر ایده ممکن یا ناممکن که به ذهنتان می رسد، سریعاً آن را یادداشت کنید. در این مرحله ما فقط با کمیت سر و کار داریم. هرچه به ذهنتان می رسد حتی رؤیایی ترین و غیرقابل باورترین آنها را بنویسید. هر چه تعداد ایده ها بیشتر باشد، بهتر است.

 

۲-حوزه تخصصی خودتان را پیدا کنید.

قبل از شروع بهتر است این را بدانید که اگر شما با توجه به آنچه آموخته اید و تجربه کرده اید و در زمینه ای که دانش تخصصی تان محسوب می شود ایده بدهید، بسیار سریع تر و موفق تر عمل خواهید کرد. بهتر است در انتخاب حوزه تخصصی خود، این ۴ نکته را در نظر بگیرید:

  • اول این که در چه حوزه ای بیشترین مطالعه را داشته اید.
  • دوم اینکه بازی ها و سرگرمی هایی که از کودکی تا به حال داشته اید را در نظر بگیرید.
  • سوم اینکه با خودتان فکر کنید که چه تجربه هایی را در محیط کار و زندگی تان به دست آورده اید.
  • چهارم اینکه چه مهارتی است که دیگران شما را با آن می شناسند.

این برآیند دانش تخصصی شماست. پس از نوشتن این ۴ مورد، بین آنها برآیند بگیرید. به احتمال زیاد در ۳ یا ۴ مورد از آنها یک نقطه مشترک را پیدا خواهید کرد. حالا تنها کاری که باید بکنید این است که فهرست ایده هایتان را بخوانید و دور آن مواردی را که در حوزه تخصصی شماست خط بکشید.

 

۳-خلق ایده های بیشتر با توجه به مهارت و دانش تخصصی

در این مرحله با توجه به شناختی که از خود و مهارت خود به دست آوردید، می توانید در ادامه مواردی که دور آنها خط کشیده اید، ایده های بیشتری خلق کنید. در نوشتن ایده های بیشتر به این ۲ نکته توجه کنید:

  • اول اینکه سعی کنید با ایده هایتان یک مشکلی را از افراد حل کنید یا اینکه کاری کنید که باعث برطرف شدن نیاز افراد و در نتیجه بهتر شدن زندگی آنها بشود.
  • دوم اینکه برای اینکه در این مرحله به ایده های واقعی تری برسید، می توانید از افراد غریبه و یا آشنا نظرخواهی کنید.

۴-از یک مشاور حرفه ای کمک بگیرید.

با کمی پرس و جو می توانید مشاورینی را پیدا کنید که در راه اندازی استارتاپ های موفق و حتی ناموفق تجربه دارند و بهتر است در آن زمینه دانش کافی داشته یاشند و حتی شاید بارها و بارها در این مسیر استارتاپ هایی را راه اندازی کرده باشند. تجربه او به شما کمک می کند تا از همان ابتدا در راه اندازی استارتاپ خود موارد بسیاری را در نظر بگیرید. یک مشاور خوب و با تجربه، تجربیات موفق و ناموفق افراد و استارتاپ های داخلی و خارجی را به خوبی می داند و می تواند برای گرفتن یک تصمیم آگاهانه تر به شما کمک کند.

 

ادامه دارد…

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

چطور میتونم کمکتون کنم؟