قسمت هایی از کارگاه سئوی قرن مهارت

کارگاه های سئو همه جا هستند و بیشتر تمرکزشان روی ابزارهاست. ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول.
علتش می تواند این باشد : در بین اکثر افراد اینطوری جا افتاده که هر کسی با ابزارهای بیشتری کار کرده باشد، سئوکار بهتری است. ابزارها مهم هستند و بسیار هم کمک کننده اند، اما واقعیت این است که بدون این ابزارها هم می توانیم سئو شویم. تنها باید فلسفه کار را بدانیم. ابزارها می گویند فلان کلمه کلیدی را قرار دهید، اما سوال این است که آن کلمه را کجا بگذاریم؟ اینجاست که استراتژی محتوا و کلمات کلیدی به میدان می آیند.
چگونه محتوای سئو شده تولید کنیم؟
تا زمانیکه تعداد وبسایت ها کم بود، افراد حتی اسم سایت ها را هم حفظ بودند و نیز دفترچه هایی برای وبسایت ها وجود داشت. پس از اینکه تعداد سایت ها به چند هزار عدد رسید، موتورهای جستجو بوجود آمدند. ساختار و الگوریتم موتورها بسیار ساده بود. زمانی که کلمه ای توسط کاربر سرچ می شد، موتورها سایتی را اول از همه نمایش می دادند که تعداد کلمه کلیدی در آن بیشتر بود. به ترتیب سایت های دیگر که تعداد کمتری از کلمه کلیدی را داشتند، در رتبه های ۲ به بعد قرار می گرفتند.
تا سال ۱۹۹۷ در حدود بیست عدد از این موتورهای جستجوگر بوجود آمدند تا اینکه لری پیج و سرگر برین، سیستم موتورهای جستجو را عوض کردند. در این مرحله، بحث الگوریتم ها(مثل الگوریتم های کبوتر، پنگوئن و..) اضافه شد. هدف اونها از این تغییر، نشان دادن بهترین نتایج مرتبط با جستجوی کاربران بود
الگوریتم های اولیه بسیار ابتدایی بودند تا حدی که افراد به راحتی آنها را دور می زدند. مثلا شرکت هایی بوجود آمدند که افراد را برای کلیک کردن و قرار دادن کلمات کلیدی استخدام می کردند. علاوه بر این، اسامی افراد معروف (به علت جستجوی زیاد این اسامی) لا به لای کدهای سایت قرار داده می شد( و البته مخفی میشد). در این حالت کاربرها با تصور اینکه با سرچ نام افراد معروف، به اطلاعات آنها دسترسی پیدا می کنند، وارد سایت این شرکت ها می شدند.
پس از آن پاپ آپ ها آمدند که وقتی کاربر کلمه ای را جستجو می کرد، ده ها پاپ آپ باز می شد.
بحث سئو برای گوگل است. امروزه کلک زدن به این موتور جستجوگر حرفه ای تقریبا صفر است. پس از ورود هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ به سیستم ساختارهایش نیز تقریبا دیگر هیچ تریک وحقه ای برای دور زدن گوگل وجود ندارد.
هدف از سئو کردن، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و قرار گرفتن سایت در رتبه های برتر مثل رتبه یک تا سه است. موتورهای جستجو مثل گوگل، یاهو، بینگ و بقیه موتورها، الگوریتم های دقیق و پیچیده ای برای رتبه بندی سایت ها دارند. درست است که بسیاری از این الگوریتم ها و نحوه کار آنها تا حدودی شناخته شده، ولی کسی از نحوه محاسبه دقیق نتایج جستجوها، توسط الگوریتم ها اطلاع زیادی ندارد.
برای آشنایی با الگوریتم های گوگل، کلیک کنید.
کارگاه سئو هم شرکت نکنید اما محتوایتان بکر و دسته اول باشد، سئو می شوید، سایتی حریفتان نیست و در نهایت همه کاربران به سمت سایت تان می آیند. وقتی محتوا خوب باشد دیگر نیازی نیست نگران تغییرات الگوریتم ها باشید، چون محتوا پادشاه است. البته این پادشاهی شرط و شروطی دارد. بهتر است تا حدودی هم از ساز و کار ابزارهای سئو مطلع باشید و آنها را رعایت کنید.
چرا با داشتن محتوای بکر و خوب، باز هم بهتر است سایت را سئو کنیم؟
به این دلیل سئو می کنیم که سریع تر دیده شویم با این کار به کاربران می گوییم محتوای ما خوب است. سریعتر می توانیم مخاطب هدفمند بیشتری جذب کنیم و به جایگاهی که می خواهیم برسیم. در غیر اینصورت با محتوا به آرامی سئو می شویم.
چه فرمولی برای سئو شدن سریع وجود دارد؟
افرادی هستند که ادعا می کنند چند ماهه می توانند سایت ما را سئو کنند. اما تجربه ثابت کرده است اگر همه نکات بهینه سازی و سئوی سایت را اجرا کنیم و نیز محتوای اصولی بنویسیم، حداقل ۶ ماه طول می کشد تا سایت را سئو کنیم. سئو یک کار دائمی است و تا زمانیکه یک سایت وجود دارد، برای سئو شدن باید اصولی را رعایت کنیم. سئو یک فرایند طولانی مدت است که طولانی مدت هم برایمان ارزش آفرینی می کند. درست است که برای سئو شدن به مدت زمان نسبتا زیادی نیاز داریم اما در صورت کسب رتبه های برتر، تا مدت های طولانی سودش را خواهیم برد.
سئوی داخلی با سئوی خارجی چه تفاوتی دارد؟
به تکنیک ها و اقدام هایی که برای بهینه سازی موارد داخلی یک وبسایت انجام می دهیم سئوی داخلی گفته می شود. مواردی مثل محتوا، کدنویسی، عکس ها، متا تگ ها و بسیاری موارد دیگر در این دسته هستند.
برای یادگیری سئوی داخلی کلیک کنید.
تکنیک ها و کارهایی که به بهینه سازی یک سایت در محیط خارجی کمک می کنند، سئوی خارجی گفته می شود. مواردی مثل بک لینک، رپورتاژ آگهی، فعالیت در شبکه های اجتماعی جزو سئوی خارجی هستند.
اینجا سئوی خارجی و نکات مهم آن را یاد بگیرید.
چگونه با یک متخصص سئو قرارداد ببندیم؟
حداقل قرارداد در سئو ۶ ماهه است. از سئوکار تضمین بخواهید که پس از این مدت نیز، سایت شما در رتبه های برتر خواهد ماند. ممکن است او با انجام تکنیک های مختلف یک ماهه سایت شما بالا بیاید اما شناور است چون گوگل دوباره صفحات سایت و محتوا را چک می کند و ممکن است سایت به صفحات سوم یا چهارم برود.
سئوی کلاه سفید، کلاه خاکستری و کلاه سیاه به چه معناست؟
چطوری بفهمیم سایت مان سئو شده است؟
این تصور اشتباه است که با سرچ کردن اسم سایت و دیده شدن در رتبه اول، سایت ما سئو شده است. اسم هر سایتی منحصر به فرد است و تنها یک سایت در دنیا با این اسم وجود دارد که آن هم سایت شماست.
به کلمه هایی که با آنها سئو می شویم، کلمات کلیدی گفته می شود. اگر خودتان کار سئو را انجام نمی دهید، از سئوکار بپرسید که صفحه های سایت من روی چه کلمه هایی سئو شده اند. سپس آن کلمه ها را به ترتیب سرچ کنید تا ببینید سایت شما در رتبه های برتر وجود دارد یا نه. اگر سایت تان جزو رتبه های برتر بود، به این معنی است که صفحه مورد نظر شما در آن کلمه سئو شده است.
نکته آخر اینکه ما چیزی تحت عنوان سئوی کل وبسایت نداریم بلکه سئوی صفحات داریم. یعنی تک تک صفحات یک سایت به طور جداگانه سئو می شوند. صفحه اول یک سایت به طور معمول ارزش سئو کردن ندارد چون تعدادی عکس و توضیحی درباره کار ماست.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.